Patates braves xic
Unes patates braves que volen!! Molt bones, i encara que hi vaig posar tabasco i xili, no van quedar excessivament picants. La presentaciĂł Ă©s festiva, diferent, original.
Per a 4 persones
Temps: 45 minIngredients:
- 3-4 patates grans
- Cibulet picat
- Sal i pebre negre
Per a la maionesa de xili:
- 1 ou
- 1/2 culleradeta de mostassa
- 100 gr. de salsa de xili
- 3 culleradetes de tabasco
- Suc de 1/2 llimona
- Oli d’oliva
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Peleu les patates, ratlleu-les amb la part gruixuda d’un ratllador i salpebreu-les lleugerament. Poseu-les en motlles de silicona (amb paper les vaig fer i es trenquen. Costa mĂ©s desemmotllar), tipus bombons. Enforneu-les 35 minuts a 180Âș o fins que estiguin daurades. Les puntes es poden cremar.
Si us queden molt reduïdes les podeu ajuntar de dos en dos. Queda una bola punxeguda, com a la foto. Amb els motlles de silicona pots omplir més i queda la forma de bombó per sota.
PAS 2: Per la maionesa de xili, poseu l’ou en un got mesclador amb la mostassa, sal, pebre, unes gotes de suc de llimona, la salsa de xili, el tabasco i l’oli d’oliva fins que el conjunt arribi als 250ml. Passeu la batedora fins que es formi la maionesa. Tasteu i rectifiqueu al gust.
PAS 3: Serviu les patates amb cibulet picat damunt i la maionesa de xili al costat.
Bon Profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari