Broqueta de musclos amb vinagreta de cibulet
Uns musclos al vapor presentats de forma original. La vinagreta també és diferent. Vam fer net.
Per a 4 persones
Temps: 30 minIngredients:
- 1,5 kg de musclos gallecs, grans.
Per a la vinagreta:
- Cibulet picat
- 250 ml. d’oli d’oliva
- 50 ml. de vinagre de vi blanc
- 2 grans d’all picats
- Sal i pebre negre
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Poseu els musclos nets en una olla amb tapa a foc fort. Sacsegem de tant en tant per sobtar-los i acabar d’obrir. Retireu-los del foc i traieu-los la closca. Reservem.
PAS 2: Poseu-los en broquetes. Petites o grans, més o menys musclos. Us ho deixo al gust.
PAS 3: Per la vinagreta, piquem l’all, afegim la resta d’ingredients i lliguem la vinagreta amb un batedor de cuina manual. Quan sigui lligada l’aboquem damunt les broquetes, ja col·locades a la safata on les servirem.
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari