Tapa exprés de tonyina en vinagreta
Un aperitiu ràpid per picar alguna cosa abans de dinar. Senzill de preparar i fresc.
Per a 4 persones
Temps: 10 min
Ingredients:
- 1 tall d’un dit (aprox.) de tonyina
- 1 ceba tendra
- 1 raig d’oli d’oliva
- 1 culleradeta de vinagre de Mòdena
- Julivert
- Sal i pebre
Al·lèrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
Elaboració:
PAS 1: Tallem la tonyina a daus i els repartim en petits bols d’aperitiu.
PAS 2: Mentrestant fem la vinagreta. Posem l’oli en un bol, el vinagre, la ceba tallada ben petita, el julivert tallat ben petit, sal, pebre i mesclem bé, que l’oli i el vinagre es fonguin.
PAS 3: Posem una culleradeta de la vinagreta damunt de cada bol. Ho guardarem a la nevera fins l’hora de servir.
0 comentaris
Gràcies pel teu comentari