Un altre carpaccio. Com que no és un plat que es faci sovint, sempre té èxit per la seva lleugeresa i aparença festiva.
El pa de la foto conté gluten perquè és d’abans de detectar-me la celiaquia.
Per a 4 persones
Temps:30 min. de congelador + 10 min. de preparacióIngredients:
- 1 magret d’ànec
- 1 manat de cibulet
- 1 raig d’oli d’oliva i sal
- Confitura de taronja
- Torradetes normal o sense gluten
- Formatge ratllat sec (opcional)
Al·lèrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
Elaboració:
PAS 1: Netegem de greix, impureses i venes el magret. El posem una estona al congelador i quan sigui prou dur el tallem a làmines ben fines i les anem col·locant al plat.
PAS 2: Amanim amb un polsim de sal, oli i cibulet tallat petit. Decorem amb les torradetes i la confitura.
Bon Profit!
0 comentaris
Gràcies pel teu comentari