Tripa. Amb tots els ets i uts
Aquests “callos” sĂ que porten de tot. Picantons amb xoriçet i pernil salat. Nyam, nyam Us recomano que agafeu els ingredients al mercat, hi ha molta diferencia de qualitats.
Per 4 persones
Temps: 1 horaIngredients:
- 1 kg de tripa de vedella cuita
- 1 tall de capipota
- 12 alls
- 1 pebrot sec
- 100 gr. de pernil salat tallat a daus
- 1 xoriçet vermell picant
- 2 cullerades de tomĂ quet
- 2 cullerades de farina normal o sense gluten
- Aigua
- Sal i oli d’oliva
- 2 cullerades de pebre vermell dolç
- 1 bocĂ de bitxo
- 4 fulles de llorer
- Pa per acompanyar, normal o sense gluten
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Rentem bĂ© la tripa. La tallem tant la tripa com el capipota i els posem a l’olla amb aigua, una mica de sal, 2 cullerades de farina, 1 cullerada de pebre vermell dolç, 6 alls i 4 fulles de llorer. Ho deixem coure 25-30 minuts.
PAS 2: Posem en remull el pebrot sec amb aigua ben calenta. Mentrestant pelem i tallem a lĂ mines els 6 alls que queden i els posem a la paella amb oli.
PAS 3: Abans que agafin massa color afegim el xoriçet vermell tallat a rodanxes i el pernil salat tallat a daus. Afegim també el bocà de bitxo y li donem 2 tombs a la cassola.
PAS 3: Repelem el pebrot que tenim estovant en aigua calenta i l’afegim a la cassola junt amb 1 cullerada de pebre vermell dolç i el tomĂ quet. Li donem uns tombs al foc i llavors ja podem afegir la tripa i 2 o 3 cullerots del caldo de la cocciĂł de la tripa.
PAS 4: Deixem coure a foc suau 15 minuts més i ja els tindrem llestos. Com més reposin, més bons seran.
Bon Profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari