Rotllets de pasta de full
Un aperitiu molt senzill de fer i que dona molt bon resultat tant amb adults com amb els petits de casa.
Per 4 persones | 1 o 2 u./pers.
Temps: 25 min
Ingredients:
- Pasta de full rectangular normal o sense gluten
- 2-3 talls de pernil dolç
- 2-3 talls de formatge emmental
- 2 cullerades de formatge blau
- 2 cullerades d’espĂšcies
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Estirem la pasta de full i la tallem per la meitat. Hi posem el formatge emmental a les dos meitats i, en fem una meitat amb pernil dolç i l’altre amb formatge blau.
PAS 2: Enrotllem la pasta i amb un ganivet ben afilat tallem els rotllets d’un centĂmetre com a molt.
PAS 3: Estenem els rotllets a la safata amb paper especial de cuina. Hi posem les espĂšcies i ho fiquem al forn ja calent. Quan siguin rossets els traiem.
Bon Profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari