Xips de verduretes
Un aperitiu alternatiu a les patates fregides i molt més saludables ja que no cal que hi posem patata i a més es fan al forn.
Per 4 persones|Per 1 plat
Ingredients:
- 2 Pastanaga
- 1 CarbassĂł
- 2 Xirivies
- 1 Nap
- 2 Remolatxes
- 1 Arrel d’api
- 1 bocĂ de carabassa
- 2 Patates
- Oli de gira-sol i sal
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Netegem bé les verduretes i les tallem ben fines amb una mandolina.
PAS 2: Les estirem en una safata del forn amb paper de cuinar i les coem fins que quedin cruixents. Posem sal d’herbes i ja es poden servir.
Opcional: Abans de tirar-hi la sal es podrien fregir amb oli de gira-sol.
Bon Profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari