Aperitius i tapesAperitius i tapes SGAperitius i tapes VGAvui tenim convidatsReceptariReceptari SGReceptari VG
Aperitiu de formatge cremós
La combinació de gustos és molt bona. Encara les vaig fer massa grans. Amb la llesca més petita n’ haguéssim pogut menjar algunes més, he he.
Per 6 persones
Temps: 15 minIngredients:
- Pa de baguette normal o sense gluten
- 1 terrina de 200 gr. de formatge cremós d’untar, que sigui poc àcid.
- 2 cullerades de nata fresca
- Nous, panses i dàtils
- Caramel líquid
Al·lèrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
Elaboració:
PAS 1: Tallem el pa a llesques d’un dit i mig i les torrem una mica al forn.
PAS 2: Posem el formatge i la nata en un bol i ho remenem bé. Ho col·loquem a la màniga pastissera i omplim les llesques en zig zag.
PAS 3: Després el decorem amb alguna pansa, mitja nou per un costat i al mig un dàtil dolç sense pinyol.
PAS 4: Per damunt, amb compte, hi posem uns fils de caramel líquid i el punxem amb un punxó.
Bon Profit!
0 comentaris
Gràcies pel teu comentari