Cassoleta de cranc
Aquest aperitiu amb la
salsa rosa ens recorda al cĂČctel de gambes perĂČ no tĂ© res a veure. Tartaleta
fresca de festa.
Fem uns 7 canapĂšs per
persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que
també farem un primer, que serien casi 4 llesques de pa de motlle per persona.
AixĂ que segons la varietat i la mida que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.
Per 4 persones | 1 o 2 u./pers.
- 1 safata de cassoletes
- 1 cullerada de salsa rosa
- 8 bastonets de surimi
- 1 cullerada de succedani de caviar
- 1 cullerada de maionesa
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
Si ens parem a pensar, quan fem la salsa rosa o la maionesa n’hem de fer
quantitat i hem de comprar un pot de caviar, perĂČ com que quan fem canapĂšs se’n
fan de diferents tipus i els ingredients ja es gasten. Vull dir que no patiu
que no se’ns queda la maionesa o la salsa rosa. Hi han mĂ©s aperitius que en
porten. I si no, fem la quantitat de maionesa normal (200cc+ o -) i agafem la
que necessitem per acabar de fer una mica de salsa rosa “falsa” (barrejar amb ketchup
i unes gotetes).
Tornem a la recepta.
PAS 1: Tallem els bastonets de surimi en juliana i
els barrejem amb la salsa rosa.
PAS 2: Amb una cullereta ho anem posant a les
tartaletes
PAS 3: Per guarnir agafem dos bossetes de plĂ stic
transparent i en una hi posem una mica de maionesa i a l’altre de caviar. Fem
un mini tallet amb les estisores a la punteta i guarnim primer amb el
caviar i després amb la maionesa.
Bon Profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari