Canapè de bacallà fumat
Amb el
bacallà fumat també podem fer canapès bons i vistosos i canviar el color de la
taula.
Fem uns 7
canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar
contant que també farem un primer, que serien casi 4 llesques de pa de motlle
per persona. Així que segons la varietat i la mida que triïs fer, fes-ne 1 o 2
de cada.
Per 4 persones | 1 o 2 u./pers.
Ingredients:
- 2-3 safates de bacallà fumat
- Pebrots del piquillo en conserva
- Oli especiat amb julivert
- Margarina
- Pa de motlle sense crosta normal
o sense gluten (haurem de treure la crosta)
Al·lèrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
Elaboració:
PAS 1: Untem el pa amb una capa fina de margarina.
PAS 2: Anem presentant les llesquetes de
bacallà fumat i retallem amb unes estisores. Perquè quedi polit et farà falta
bastant bacallà.
PAS 3: Guarnim amb una tireta de pebrot del
piquillo en conserva i unes gotetes d’oli de julivert.
Bon Profit!
0 comentaris
Gràcies pel teu comentari