Canapè de còctel de gambes
Ja que fem
canapès, avui el còctel de gambes també el presentarem com un canapè.
Fem uns 7
canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar
contant que també farem un primer, que serien casi 4 llesques de pa de motlle
per persona. Així que segons la varietat i la mida que triïs fer, fes-ne 1 o 2
de cada.
Per 4 persones | 1 o 2 u./pers.
Ingredients:
- Pa de motlle sense crosta normal
o sense gluten si el fem per celíacs (haurem de treure la crosta)
- Ensiam en juliana
- 20 Llagostins pelats cuits
(aprox. 4-5 per persona)
- Salsa rosa
Al·lèrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
Elaboració:
PAS 1: Per una banda tallem el pa en triangles.
PAS 2: L’ensiam ben net i eixut el tallem en
juliana. Preparem la salsa rosa i els llagostins que poden ser comprats ja
cuits els pelem.
PAS 3: Muntem el canapè. Barregem l’ensiam amb
la salsa rosa i els llagostins pelats, però els separem una mica amb la
cullera. Farcim el pa amb l’ensiam i la salsa i damunt, que perquè faci més
goig hi posem 3 llagostins.
Bon profit!
0 comentaris
Gràcies pel teu comentari