La raclette Ă©s una alternativa molt vistosa i divertida per fer, ja amb grans com amb petits i tĂ© l’avantatge que permet cuinar quasi de tot.
Per 6 persones
- 2 paquets de formatge raclette
- 1 paquet de formatge provolone
- 3 pits de pollastre
- 3 pots petits de salsitxes mini
(opcional)
- 1 safata de gĂrgoles
- 2 panotxes cuites
- 1 safata de carn de porc per fer
broquetes morunes
- Flocs de brĂČquil
- 1 safata de cherries
- 7-8 patates
- 18 ous de guatlla (i encara vam
fer curt)
- Oli, sal i pebre
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Posem aigua al foc per fer bullir les patates
pelades i tallades de mida normal, amb sal.
PAS 2: Tallem a talls el provolone, El formatge
raclette normalment ja ve tallat a mida.
PAS 3: Tallem els pits a tires fines, els
salem i reservem.
PAS 4: Tallem les gĂrgoles en 2 o 3 talls i
reservem.
PAS 5: Tallem les panotxes d’1 cm i mig,
aprox.
PAS 6: Separem els flocs de brĂČquil.
PAS 7: Un cop bullida la patata, escorrem
l’aigua i les mantenim tapades a l’olla que no es refredin.
PAS 8: Posem als plats tots els ingredients.
PAS 9: A la raclette anem coent els
ingredients, verdures, bolets, ous, salsitxes, pollastre i porc. Un cop cuits
els pots sucar al formatge que ens haurem posat prĂšviament a les safates de la
raclette.
La patata es
serveix al plat i damunt hi aboquem el formatge desfet.
Quan estĂ desfet el traiem de la raclette i si se’ns refreda massa, el tornem a posar.
Bon Profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari