Ăs molt senzilla de fer i surt molt bona. Ăs d’aquelles que es colen a quasi tots els sopars per fresca.
Per 6 persones
Temps: 20 min Ingredients:
1 bosseta de mozzarella en boletes
1 capseta de cherries
1 bon grapat d’orenga
Oli d’oliva verge
Elements:
Punxons bonics
ElaboraciĂł:
PAS 1: Fregim
les cherries amb oli i molta orenga. No les deixem esclatar.
PAS 2: Llavors
amb el punxĂł les punxem de la manera que vulguem: una cherry i una boleta, o
boleta de mozzarella, una cherry i una mozzarella. Pel damunt hi aboquem l’oli
del fregit.
“No sacrifiquis mai les conviccions personals per les opinions o desitjos dels altres” – Ayn Rand.
Aquesta filĂČsofa creia que tenim una missiĂł a la vida, que consisteix a assolir el nostre mĂ xim potencial i la felicitat.
Per aconseguir-ho, pensava que hem d'emprendre un camĂ de creixement personal guiant-nos pel nostre desig de millorar, perĂČ alhora assumint la plena responsabilitat per les nostres decisions i accions.
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari