Truita de patata i ceba
Ja m’estranya a mi que no hagi pujat una truita de patata abans. Amb el que ens agrada a casa. L’espera ha valgut la pena perquĂš la meva germana em va regalar uns ous del poble del meu cunyat que Ă©s de LleĂł i sĂłn d’unes gallines que veien cada dia pel carrer. Va quedar una truita amb un gust i un color que no tĂ© res a veure amb les truites fetes amb els ous del sĂșper.
Per a 2 persones
- 4 ous
- 2 patates grans
- Sal i oli
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Ratllem la ceba i la patata amb la mandolina i ho posem tot a la paella amb sal i oli. Coem a foc mig, anant remenant que no se’ns cremi.
PAS 2: Mentrestant batrem els ous i afegim una mica de sal.
PAS 3: Quan tinguem la patata i la ceba rossa traiem de la paella i ho barregem amb els ous mirant que no m’hi caigui massa oli. Escorrem la paella si ha quedat oli i llavors posem de nou la truita.
PAS 4: Per les truites el millor Ă©s tenir una paella el mĂ©s nova possible, perquĂš no se’ns aferri. Deixem coure a mig foc, que es cogui d’un costat.
PAS 5: Quan rellisqui, sacsegem una mica la paella, deixem fer ros i ho girem amb una tapa gran i plana. De l’altre costat no el deixem fer gaire, el just perquĂš ens quedi la truita cruosa que estĂ mĂ©s bona. Si us agrada mĂ©s cuita, la deixeu enrossir.
Bon Profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari