Xips d'alberginia
Per no fer sempre patates fregides i a la vegada menjar verdura, vaig fer per les nenes aquestes xips d’albergĂnia que van triomfar. PerĂČ a mĂ©s, tenen un aire xic i festiu que encanta.
Per 4 persones
- 1 albergĂnia
- 1 cullerada de mel
- Una mica de formatge rul·lo de cabra
- 1 grapat de lĂ mines de parmesĂ .
- Sal i oli de gira-sol per fregir.
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Netegem ben neta l’albergĂnia i la tallem a fines lĂ mines xips. Posem un paper de forn a la safata i les estenem. Les assequem al forn i les traiem.
PAS 2: Escalfem l’oli i fregim les xips. Les anem posant damunt de paper de cuina que absorbeixi l’oli.
PAS 3: Preparem el plat. Posem les xips al plat. Uns fils de mel pel damunt, formatge rul·lo de cabra esmicolat pel damunt i lĂ mines tambĂ© esmicolades de formatge sec.
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari