Torradeta de salmó fumat i formatge cremós
Un canapè intens. Aquesta mida encara la trobo un pel gran. Si pogués ser la meitat d’aquests estaria millor. Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 4 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el mida que triem fer, fes-ne 1 o 2 de cada.
- Pa de motlle normal o sense gluten
- 100 gr de salmó fumat
- 1 terrina de formatge cremós
- 1 terrina de succedani de caviar negre
- 1 culleradeta d’anet
Al·lèrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
Elaboració:
PAS 1: Primer de tot prepararem les torradetes amb un motlle rodó de fer galetes. Quan les tinguem totes tallades les posarem al forn a enrossir.
PAS 2: Ara que ja tenim les torradetes les untarem amb el formatge i després, pel damunt hi anirem afegint el salmó fumat.
PAS 3: Hi ha dos opcions per presentar el salmó, a retallons, i així s’aprofita tot, o sencer, que queda més polit i ben presentat, però has de “malgastar” salmó i necessitaràs més safates de salmó. Per fer aquestos vaig fer servir una sola safata, si hagués fet el tall sencer n’hagués necessitat el doble.
Lo de “malgastar” és un dir, perquè no es llança res. Ja ho aprofitarem després.
PAS 4: Finalment per acabar de decorar hi afegirem el caviar, posant-lo dins d’una bosseta de plàstic com si fos una màniga pastissera, fent un tallet en una punta.
Si tens anet, el pots barrejar amb el formatge abans d’untar. I si no t’agrada el caviar, pots acabar de decorar espolsant una mica el salmó amb anet.
Aquesta vegada vaig optar pel caviar.
0 comentaris
Gràcies pel teu comentari