Canapè d'encurtits
Quan som molts intentem fer varietats diferents que normalment no posem a taula. Aquests els vam treure d’una boda que vam anar. També la podem preparar vegetariana canviant l’anxova per una mica de gema d’ou filada, o un filet de mostassa de decoració.
- Pa de motlle sense crosta i sense
gluten per celíacs
- 1 cullerada de mostassa Dijon
- 1 pot petit de cogombrets en
vinagre
- 1 llauna d’anxoves
- 2 Tomàquets
Al·lèrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els altres ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
Elaboració:
PAS 1: Tallem la llesca de pa de motlle en quatre
parts i les untem amb una capa fina de mostassa de Dijon.
PAS 2: Damunt hi posem una rodanxa de tomàquet cru,
dos cogombrets i una anxova cargolada. També el podem fer vegetarià canviant l’anxova
per una mica d’ou filat, un fil de mostassa (fent un foradet petit en una bossa
de plàstic, com una mànega), o el que se us vingui de gust.
Bon Profit!
0 comentaris
Gràcies pel teu comentari