Cassoletes d'ous de guatlla amb sobrassada
Aquesta vegada vam optar per no fer servir les
tĂpiques cassoletes que ja vĂ©nen fetes i ens vam fer nosaltres els motlles.
Fem uns 7 canapÚs per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 4 llesques de pa de motlle per persona. Aixà que segons la varietat i el mida que triïs fer, fes-ne 1 o 2 de cada.
Per 6 persones
- Pa de motlle normal o sense
gluten si el feu per celĂacs
- 1 blister d’ous de guatlla
- 2 cullerades de sobrassada
Al·lĂšrgens:
Si la volem preparar sense gluten hem de tenir en compte que els ingredients no tinguin gluten ni continguin traces.
ElaboraciĂł:
PAS 1: Tallem el pa de motlle en quatre parts i
guardem la meitat pels fons i l’altre meitat la buidem amb un motlle de flor,
dels de fer galetes. No llencem les flors que farem un altre canapĂš.
PAS 2: Muntem el pa un sencer a sota i el buidat
damunt. Li posem una mica de sobrassada i un ou a cada motlle i enfornem fins
que es faci rosset.
Si voleu saber que n’he fet de les flors que han sobrat cliqueu a: CanapĂš flors de formatge cremĂłs.
Bon profit!
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari