Cassoleta de carn
Una petita mossada amb un fals farcit pels canelons. Queda melĂłs i molt mengĂvol. Quan fem canapĂšs, fem plat Ășnic.
Per unes 8 cassoletes | 1 o 2 u./pers.
Ingredients:
- 1 Bistec de 100 gr.
- 1 capsa de 8 cassoletes
- 1 cullerada petita de farina
- 1 raig llet segons demanda de la farina
- 1 raig d’oli
- Sal i pebre
- Un grapat de formatge ratllat
ElaboraciĂł:
PAS 1: Fem un bistec a la planxa i el triturem a la picadora.PAS 2: Agafem una paella i li posem una culleradeta de farina. L’enrossim un pel i hi afegim la carn picada. Fem una beixamel: Afegim la llet, sal i pebre si convĂ©. Remenem bĂ© que quedi ben lligat i melĂłs.
PAS 3: Ara amb una cullereta de cafÚ omplim les cassoletes i damunt hi posem una mica de formatge ratllat. Ja només cal gratinar-les al forn o amb un bufador.
0 comentaris
GrĂ cies pel teu comentari